Acoperis retractabil inclinat

Sisteme si structuri inventive pentru acoperisuri retractabile

Imagineaza un spatiu de terasa cu acoperis de sticla care se deschide in mod automat la apasarea unui singur buton. Esti sub cerul liber si sunetele naturii isi fac loc printre clinchete de pahare si rumoarea unei petreceri pe terasa. Momentul pune pauza unei conversatii cat timp actiunea electrica a acoperisului retractabil isi face numarul tehnic.

Control asupra sistemelor de actiune

Ingineria sistemului retractabil permite motorizare completa cu activare din telecomanda sau panoul de control, fie operare manuala a retractarii. Angrenajul este ascuns si sistemul de tensionare automata este integrat in barele montante. Actiunea este silentioasa si spectaculara. Arhitectura sistemului elimina prezenta vizibila a lanturilor, cablurilor, motorului si componentelor similare care sunt deranjante la vedere. In dezvoltarea sistemului, cureaua este realizata din poliester termoplastic cu cadre ranforsate cu otel pentru a fi rezistenta la umezeala, ulei, raze UV si schimbari bruste de temperatura. La nivel de acoperiri terase, sistemele retractabile automat sunt impresionante.

Sub cerul liber

Proiectul sistemului retractabil prevede izolatie termica si meteo pentru toate tipurile de climat. In constructie, barele montante, cadrele si jgheaburile sunt realizate din profiluri de aluminiu vopsite in sistem electrostatic cu pulbere. Panourile de sticla sunt izolate si fixate structural pe cadre impermeabilizate pentru a asigura protectie in fata schimbarilor meteo.

Componentele structurale sunt realizate din otel inoxidabil, din aluminiu sau din materiale rezistente la coroziune. In teorie si practica, functionarea fara intretinere a sistemului retractabil este garantata pentru multi ani de utilizare in toate conditiile meteo. Capacitatea de a sustine greutatea zapezii sau a vitezei vantului este calculata in parametri de extrema anduranta.

Spatii cu deschidere impresionanta

Structura care gazduieste panourile de sticla este compusa din profile usoare de aluminiu cu rezistenta ridicata pentru a asigura mobilitate lipsita de efort si uz optim de energie electrica. Panourile vitrate pot fi compuse din policarbonat celular, panouri sandwich sau sticla cu rama dubla cu diferite specificatii tehnice. In functie de numarul de panouri si arhitectura acoperisului retractabil, posibilitatile de deschidere a spatiului de plafon sunt intre 66%, 75% sau 80% spatiu liber.

In lumina potrivita, la momentul potrivit

Acoperisurile retractabile sunt proiectate sa ofere maximul de lumina naturala asupra unor spatii cu destinatie sociala sau privata. Lumina naturala confera caldura si reduce consumul de curent pe timp de zi, chiar si noaptea. Exista o componenta salutara deschiderii spatiilor catre lumina naturala, aceasta mentine tonusul sanatatii si o atitudine proactiva.

Arii de aplicatie

Structurile realizate de Glass Elements sunt destinate spatiilor sociale de tip terasa de restaurant, curte interioara, gradina de vara, dar se preteaza inclusiv mediilor rezidentiale pentru spatii private. Costurile si eforturile de intretinere pentru acoperis transparent pentru terase sunt reduse, iar avantajul unor spatii inchise sub sticla care se pot deschide la atingerea unui buton catre cerul liber sunt fenomenale.

Mereu la inaltime

Optiunile disponibile suplimentar in constructia acoperisului retractabil permit instalarea de senzori pentru ploaie si senzori de temperature care actioneaza inchiderea automata a acoperisului. Se poate opta pentru tipuri de retractare in sus sau in jos, cu deschideri de 60% sau 75% din acoperis terasa. La nivel de alegeri individuale, structura se poate livra cu sticla sau sticla poate fi achizitionata separat de la alti producatori.

  • Deschidere max.: 12m / 14m
  • Latime max.: 60m
  • Actionarea: Motorizata
  • Deschiderea: 66% sau 75%
  • Geam: PC sau sticla izolata
AFLA PRETUL PROIECTULUI TAU

Completeaza formularul alaturat pentru a obtine o cotatie de pret pentru dimensiunile proiectului tau in functie de sistemul dorit.

Suntem disponibili pentru orice tip de intrebari si oferim detalii cu generozitate.