Inchideri din sticla

Geometria functionala a spatiului

Misiunea Glass Elements este de a corela geometria utilizarii spatiului cu tehnologii si materiale constructive de ultima ora pentru a dezvolta sisteme vitrate care ies in evidenta prin sarmul lor discret, eminamente modern. Utilizam elemente de feronerie de cea mai buna calitate, avem propria fabrica de extrudare aluminiu si colaboram cu furnizori de renume mondial in realizarea proiectelor companiei.

Produse

BALCOANE DIN STICLA

O INTERFATA TRANSPARENTA

Balconul unei locuinte isi gaseste utilitatea atunci cand mentine un balans intre spatiul de interior si spatiul de exterior. Balconul poate functiona ca terasa in aer liber pe timp de vara sau spatiu inchis pe timp de iarna. Inchiderea unui balcon sau unei terase cu sticla ofera avantajul unei privelisti asupra decorului inconjurator si posibilitatea deschiderii in functie de preferinte si conditii meteo.

Sisteme culisante din sticla

Sisteme culisante din sticla pentru utilizarea inteligenta a spatiului

Sistemul de inchidere cu ferestre si usi culisante din sticla reprezinta o solutie optima gandita a dimensiona spatiul unei terase, balcon sau spatiul interior al casei intr-un cadru functional si flexibil. Glass Elements proiecteaza, fabrica si instaleaza sisteme culisante vitrate potrivite in contextul oricarui stil arhitectonic pentru a pune in valoare spatii cu potential.

Ferestre ghilotina

Ingeniozitate mecanica

Sistemul de tip ghilotina permite ridicarea sau coborarea unei ferestre mari, fie in jos, pentru a deveni o balustrada, fie in sus, pentru a deveni o cale de acces.

Fereastra ghilotina propune un sistem ingenios, culisarea pe verticala, care castiga teren rapid datorita versatilitatii si elementului de noutate, mai ales in domeniul ospitalier. Sistemul de operare al ferestrelor este motorizat, iar sticla cu latimi de pana la 32mm confera o izolatie termica de mare performanta.

Sisteme glisante din sticla

Ingeniozitate mecanica

Vitrarea cu sistem glisant poate fi pusa in practica in locatiile unde spatiul este limitat si necesita glisare orizontala. Acest tip de actiune este un avantaj la nivel estetic si functional, totodata fiind si foarte sigur. Panourile gliseaza impreuna odata cu glisarea primului panou cu ajutorul profilelor dintre panouri. Sistemul permite parcare variabila a panourilor in stanga sau in dreapta datorita lipsei de praguri. La nivel de accesorii, sistemele de prindere sunt ascunse in cadrul profilelor si sunt realizate din materiale non-corozive. Inchiderea sistemului vitrat se poate realiza atat din interior, cat si din exterior. Spatiile dintre panourile de sticla sunt de 3-5mm, acestea pot fi incadrate in profile de aluminiu. Partea superioara a cadrului de profil este dotata cu garnituri cu perii pentru praf.

Constructii vitrate in structuri versatile

Inchiderile cu acoperisuri din sticla de mari dimensiuni presupun realizarea unui proiect care poate necesita o aprobare de urbanism, in functie de locatia si destinatia constructiei. Sunt luate in calcul detalii de tipul termoizolatiei, aerisirii si sistemelor auxiliare. Dimensiunile si formele constructiei vitrate dicteaza tipul de cadru de structura, astfel grinzile pot fi ridicate din aluminiu pe exterior (si interior), dar elementele de interior din diverse materiale pot functiona de minune pentru efecte estetice de natura clasica.

Tehnici atat de simple incat sunt sofisticate

Constructiile Glass Elements reflecta solutii ingenioase pentru inchiderea si deschiderea spatiilor exterioare cu sisteme de inchidere pentru terase si structuri versatile din elemente de sticla, gandite a oferi protectie, libertate in miscare si perspective fulminante.

Proiectele companiei ofera posibilitati multiple la nivel de utilizare dinamica a spatiului, portofoliul Glass Elements cuprinde pergole retractabile automat, si alte accesorii, alaturi de structuri cinetice vitrate de mari dimensiuni, eminamente moderne.