Luminator de acoperis

 • Latime max.: 12m (40’) / 13m (42’) / 12m (40’)
 • Lungime max.: 60m (196’)
 • Actionarea: Motorizata sau manuala
 • Sectiuni: 4
 • Geam: PC sau sticla
 • Latime max: 16m (52’) / 17m (56’) / 20m (66’)
 • Lungime max: 60m (196’)
 • Actionare: Motorizata sau manuala
 • Sectiuni: 6
 • Geam: PC sau Glass
 • Latime max: 18m (59’) / 24m (78’)
 • Lungime max: 60m (196’)
 • Actionarea: Motorizata sau manuala
 • Sectiuni: 8
 • Geam: PC sau Glass

Intre tine si cerul albastru sunt posibilitati nelimitate

Se intampla ceva cu adevarat impresionant daca ridici privirea catre acoperisul retractabil. Vei observa ca actiunea lui este monumentala, dar sigura si silentioasa. Design-ul sistemului este compus din 4, 6, 8 sectiuni pentru a acoperi cu succes majoritatea tipurilor de structuri arhitectonice. Proiectul acoperisului este cat se poate de simplu, dar complexitatea sistemului automatizat pe sine este ascunsa privirilor pentru a conduce atentia catre structura kinetica.

Structuri de acoperis retractabil pentru confort la interior si libertate la exterior

Structura care gazduieste panourile de sticla este compusa din profile usoare de aluminiu cu rezistenta ridicata pentru a asigura mobilitate lipsita de efort si uz optim de energie electrica. In constructie, barele montante, cadrele si jgheaburile sunt realizate din profile de aluminiu vopsite in sistem electrostatic cu pulbere. Panourile de sticla sunt izolate si fixate structural pe cadre impermeabilizate pentru a asigura protectie in fata schimbarilor meteo.

Componentele structurale sunt realizate din otel inoxidabil, din aluminiu sau din materiale rezistente la coroziune. Numarul de componente este redus la cele esentiale astfel incat sa asigure asamblare rapida si rentabilitate. Capacitatea de de rezistenta la incarcaturi de zapada este de pana la 240 kg/m2 si confera siguranta in fata intensitatii sporite a vantului. Proiectul sistemului retractabil prevede izolatie termica si meteo pentru toate tipurile de climat.

Automatizare la parametri bine definiti

Cu ajutorul acoperisurilor retractabile, spatiile inchise nu mai sunt doar spatii interioare, acestea se deschid pentru a se integra in natura. Sistemele disponibile sunt ideale pentru piscine, restaurante, cafenele, holuri de receptie, gradini interioare. Inchiderea plafonului cu elemente de sticla imbina eficienta unui mecanism automatizat bine pus la punct cu valorile estetice ale unui design contemporan.

Efectul pus in scena de automatizare este gandit sa impresioneze. Sistemul este compus din 4 sectiuni, cu module mai inalte in extreme sau module mai inalte la centru si actiune atat din extreme, cat si dinspre sectiunile centrale sau culisare a tuturor modulelor spre stanga sau dreapta. Optiunile disponibile suplimentar in constructia acoperisului retractabil permit instalarea de senzori pentru ploaie si senzori de temperatura care actioneaza inchiderea automata a acoperisului intr-un timp foarte scurt.

Constructia structurii de acoperis cu elemente de sticla asigura o continuitate exemplara intre sistemele de automatizare, componentele mobile si cele statice. Controlul asupra retractarii poate fi operat prin telecomanda, panou de control sau manual.

Un plus de lumina pentru spatii privilegiate

Avantajul unui acoperis retractabil este mai mult decat evident – se poate regla gradul de luminozitate al unei incaperi, permite controlul asupra aerului natural, asigura o priveliste placuta catre cerul albastru sau instelat, ofera libertatea de a privi ploaia de sub protectia sticlei de acoperis. Instalarea unui sistem retractabil poate fi destul de simpla in teorie, dar este recomandat ca planificarea acestuia in cadrul unei cladiri sa fie efectuata in etapele de definitivare a constructiei.

Sunt luate in considerare aspecte de tipul – miscarea soarelui si cantitatea de lumina si caldura care afecteaza structura in anumite ore ale zilei pentru a determina genul de element vitrat propice. Panourile vitrate pot fi compuse din policarbonat celular (de 12 ori mai rezistent decat geamul securizat), panouri sandwich sau sticla cu rama dubla cu diferite specificatii tehnice.

Integrarea unui sistem de acoperis transparent retractabil intr-un spatiu comercial sau rezidential necesita uneori aprobari din partea autoritatilor avizate pentru a defini regimuri de inaltime si a determina incadrarea spatiului ca spatiu de interior sau exterior.

AFLA PRETUL PROIECTULUI TAU

Completeaza formularul alaturat pentru a obtine o cotatie de pret pentru dimensiunile proiectului tau in functie de sistemul dorit.

Suntem disponibili pentru orice tip de intrebari si oferim detalii cu generozitate.