Pergola retractabila automat

O terasa insorita la umbra unei pergole retractabile

Sunt anumite idei care pot rasari in contemplarea unui spatiu cu potential. In peisajul unei gradini cu terasa, imaginatia conduce catre desemnarea unor spatii in aer liber care invita la congregare si relaxare. Sunt spatii cu diferite functiuni, exemplu spatiul de masa cu locuri pentru invitati, in mod recomandat umbrit, dar preferabil, undeva la soare.

CERTIFICARI MATERIAL PERGOLA

  

Protectie ideala pentru orice spatiu

In peisajul unui restaurant, terasa in aer liber poate fi umbrita cu ajutorul unei pergole. O pergola este o structura cadru realizata din profile transversale de aluminiu, acoperita cu o copertina fixa sau retractabila. Pergolele retractabile automat sau manual sunt acoperite cu vinil, material ignifug, rezistent la actiuni mecanice repetate, radiatii UV si intemperii. Materialul este disponibil intr-o serie extinsa de culori si permit posibilitatea personalizarii grafice.

FISA TEHNICA MOTOR PERGOLA

Versatilitate in proiectare

Pergola retractabila este un element arhitectural versatil si ofera o protectie ideala pentru orice spatiu care se doreste a fi inchis, insa functioneaza de minune a fi deschis. Copertinele pergolelor retractabile blocheaza soarele aprins de vara, rezista in fata vantului puternic si culiseaza cu usurinta pe cadrul cu sine si sistem special de tensionare actionate prin curele de transmisie de un motor electric.

Pergolele motorizate se manevreaza usor de la panoul de control sau din telecomanda. Motorul este integrat in sistemul de rulare al copertinei retractabile si actiunea acestuia se desfasoara lejer si silentios. O apasare de buton si copertina care umbreste terasa insorita se retrage discret pentru a primi aerul de seara.

 

 

Pergole retractabile – Arta constructiva pentru spatii de terasa

Glass Elements proiecteaza si fabrica o serie completa de pergole retractabile. Posibilitatile de proiectare variaza in functie de lungimea si latimea spatiului disponibil, dar si de modelul preferat de pergola. Exemplele disponibile aduc in prim-plan pergole cu lamele ajustabile care permit reglarea luminozitatii, pergole acoperite, simple in design-ul orizontal.

Glass Elements poate crea pergole retractabile intr-o varietate de forme, culori, sisteme de actionare si control al functionarii. Toate modelele pot fi adaptate pentru uz rezidential sau comercial, in functie de preferinte.

Perfecte pentru industria ospitalitatii

Pergolele retractabile din gama Glass Elements se potrivesc de minune in spatii publice din industria ospitalitatii – terase, restaurante, piscine etc si pot fi personalizate cu suprafete acoperite de peste 20 mp, cu latimi de 3-7m si deschideri de 4-6m. Structura portanta este construita din profile de aluminiu cu rezistenta majora la incovoiere, vant, raze UV si incarcatura de zapada. Pergolele automate din aluminiu pot fi atasate pe perete cu sistem de ancorare, pot fi montate pe sistem cu piloni de sustinere de aluminiu sau pe structura de lemn.

Caracteristici notabile

  • – Protectie impotriva prafului, vantului, ploilor, zapezii si a zgomotelor
  • – Structura modulara permite umbrirea oricarei suprafete, indiferent de lungime si latime
  • – Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant, care vor actiona pergola in mod automat
  • – Pergolele pot fi dotate cu sistem de iluminat pe LED incorporate si variatoare de instensitate a luminii
  • – Garantie 7 ani
AFLA PRETUL PROIECTULUI TAU

Completeaza formularul alaturat pentru a obtine o cotatie de pret pentru dimensiunile proiectului tau in functie de sistemul dorit.

Suntem disponibili pentru orice tip de intrebari si oferim detalii cu generozitate.