Pergole

Elemente practice si decorative

Glass Elements prezinta o gama variata de produse de design interior si exterior, printre care se numara pergole si copertine pentru terase sau spatii rezidentiale. Utilizarea pergolelor si copertinelor retractabile drept elemente practice si decorative a luat amploare in domeniul business-urilor, terase, cafenele sau restaurante in aer liber, dar si in mediile rezidentiale, pentru case si gradina.

Produse

Pergole si copertine retractabile – Arta constructiva pentru spatii de terasa

Echipele noastre proiecteaza si fabrica o serie completa de pergole si copertine retractabile. Posibilitatile de proiectare variaza in functie de lungimea si latimea spatiului disponibil, dar si de modelul preferat de pergola, inclusiv de cost pentru pergole retractabile. Exemplele disponibile aduc in prim-plan pergole si copertine cu lamele ajustabile, reglarea luminozitatii, pergole acoperite cu vinil cu falduri sau pergole cu vinil tensionat, simple in design-ul orizontal. Acolo unde solutia este instalarea de pergole sau copertine retractabile ieftine, gasim solutii practice.

Pergole din aluminiu bioclimatice

Modelul de pergola din aluminiu bioclimatica este ideala pentru spatiul pe care doriti sa-l folositi tot anul. Pergola se poate monta in modulul de sine statator, modulul sprijinit pe un perete sau modulul dublu. Puteti modifica felul in care bate lumina in zona acoperita de aceasta pergola prin simpla schimbare a unghiului in care lamelele din acoperis sunt indreptate. Pe peretii pergolei se pot monta usi glisante impreuna cu rulouri pentru protectie solara. Iarna aveti posibilitatea sa va incalziti cu ajutorul incalzitoarelor montate pe peretii pergolei. Aceasta pergola este conceputa pentru a fi folosita indiferent de anotimp.

Soare sau umbra, fie ambele

Pergola retractabila este un element arhitectural versatil si ofera o protectie ideala pentru orice spatiu care se doreste a fi inchis, insa functioneaza de minune a fi deschis. Pergola sau copertina retractabila blocheaza soarele aprins de vara, rezista in fata vantului puternic si culiseaza cu usurinta pe cadrul cu sine si sistem special de tensionare actionate prin curele de transmisie de un motor electric.

Pergolele motorizate se manevreaza usor de la panoul de control sau din telecomanda. Motorul este integrat in sistemul de rulare al copertinei retractabile si actiunea acestuia se desfasoara lejer si silentios. O apasare de buton si copertina care umbreste terasa insorita se retrage discret pentru a primi aerul de seara.

Solutii constructive

Solutia unei pergole sau copertine de aluminiu este mai mult decat practica, aceasta confera eleganta unui spatiu rezidential si pune in valoare design-ul arhitectural. La nivel de cotatie pret pergole retractabile, sunt calculate dimensiunile spatiului si alte detalii constructive pentru a realiza proiectul dorit.

Caracteristici notabile

  • – Protectie impotriva prafului, vantului, ploilor, zapezii si a zgomotelor
  • – Structura modulara permite umbrirea oricarei suprafete, indiferent de lungime si latime
  • – Actionarea sistemului se poate face atat manual, cat si electric, din telecomanda.
  • – Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant, care vor actiona pergola in mod automat
  • – Pergolele pot fi dotate cu sistem de iluminat pe LED incorporate si variatoare de instensitate a luminii