Sistem glisant tip ghilotina

Ingeniozitate mecanica

Sistemul de tip ghilotina permite ridicarea sau coborarea unei ferestre mari, fie in jos, pentru a deveni o balustrada, fie in sus, pentru a deveni o cale de acces. Fereastra ghilotina propune un sistem ingenios, culisarea pe verticala, care castiga teren rapid datorita versatilitatii si elementului de noutate, mai ales in domeniul ospitalier. Sistemul de operare al ferestrelor este motorizat, iar sticla cu latimi de pana la 32mm confera o izolatie termica de mare performanta. .

Verticalitate in materie de structuri vitrate

Glass Elements propune doua tipuri de vitraje cu actionare in sistem tip ghilotina. Fiecare dintre aceste optiuni isi bazeaza actiunea pe sistemul de culisare tip ghilotina, insa deosebirile se regasesc la nivel de structura in functie de destinatia dorita.

Solutia ideala pentru restaurante

  • – Dimensiuni max.: latime 4,5m x inaltime 4,5m
  • – Geam: Sticla izolata pana la 32 mm
  • – Actionarea: Sistem de actionare cu suruburi, motorizat
  • – Glisare verticala (actiune tip ghilotina)
  • – Usi si ferestre din aluminiu, geam izolat.

Sistemele propuse de Glass Elements sunt realizate pe baza de profile din aluminiu vopsite electrostatic, iar actiunea de culisare a ferestrelor este pe verticala, tip ghilotina. Dimensiunile elementelor vitrate se inscriu in parametrii maximali de – latime 4,3m x inaltime 4,0m, cu posibilitatea de a extinde suprafetele vitrate cu ajutorul unei serii de ferestre. Toate modelele de structuri Glass Elements sunt realizate cu geam izolat cu interblocare si cadre de aluminiu despartite termic. Acestea sunt lipsite de elemente verticale din aluminiu, astfel perspectiva vizuala isi pastreaza dimensiunile complete.

Functionare in deplina siguranta

Siguranta este un aspect major luat in considerare de Glass Elements in dezvoltarea sistemelor de ferestre actionate tip ghilotina. Panourile de sticla au o greutate mare, astfel compania utilizeaza un sistem special de suruburi care suplineste impedimentul produs de folosirea unor cabluri, curele sau angrenaje cu lanturi si contragreutati.

AFLA PRETUL PROIECTULUI TAU

Completeaza formularul alaturat pentru a obtine o cotatie de pret pentru dimensiunile proiectului tau in functie de sistemul dorit.

Suntem disponibili pentru orice tip de intrebari si oferim detalii cu generozitate.