Sisteme culisante din sticla

Sisteme culisante din sticla pentru utilizarea inteligenta a spatiului

Sistemul de inchidere cu ferestre si usi culisante din sticla reprezinta o solutie optima gandita a dimensiona spatiul unei terase, balcon sau spatiul interior al casei intr-un cadru functional si flexibil. Glass Elements proiecteaza, fabrica si instaleaza sisteme culisante vitrate potrivite in contextul oricarui stil arhitectonic pentru a pune in valoare spatii cu potential.
Acestea permit deschidere si inchidere lejera, culisarea elementelor se face orizontal pe un sistem de sine, iar protectia impotriva prafului, zgomotului si conditiilor meteo este asigurata de etansarea cadrului si panourilor vitrate. Incuietoarele pentru usa sunt garantate a oferi securitate sistemului, iar sticla securizata intareste protectia oferita de ansamblul vitrat.
Sistemele culisante din sticla marca Glass Elements propun o serie de formule cu potential tehnic si estetic semnificativ incat sa asigure termoizolatia necesara, dar si un aspect exceptional. Glisarea elementelor se face orizontal pe un sistem de sine, primul panou le trage pe urmatoarele, iar panourile sunt angrenate consecutiv in actiunea de culisare. Foile de sticla sunt usor de intretinut, dar rezistenta lor este sporita cu ajutorul sticlei securizate de 10mm.

KCS – Sistem de usi culisante din sticla cu suprapuneri

 • – Material: Aluminiu si Sticla
 • – Tip de sticla: Sticla securizata 10 – 12 mm
 • – Optiuni cromatice pentru profile: RAL si Eloxal
 • – Optiuni cromatice pentru accesorii: Negru
 • – Latime maxima panouri de sticla: 1000 mm
 • – Inaltime maxima panouri de sticla: 3500 mm

KDS – Sistem de usi culisante din sticla termoizolata

 • – Material: Aluminiu si Sticla
 • – Tip de sticla: Sticla securizata si termoizolata 10 – 28 mm
 • – Optiuni cromatice pentru profile: Bronz, RAL si Eloxal
 • – Optiuni cromatice pentru accesorii: Negru
 • – Latime maxima panouri de sticla: 900 mm
 • – Inaltime maxima panouri de sticla: 3500 mm

Un plus de inspiratie si ingeniozitate

Am dezvoltat o gama de sisteme inovatoare pentru inchideri cu panouri culisante din sticla. Am luat in calcul elemente de separare si feronerie din variate materiale – lemn, plastic sau aluminiu – in functie de rezistenta acestora si stilul decorativ adecvat in instalarea unui sistem de inchidere. Aceste elemente de structura sustin sarcini ridicate si coreleaza panourile de sticla securizata in cadrul ansamblului vitrat, inclusiv actiunea acestuia la retractarea electrica sau manuala a unor sectiuni cheie.

Sticla securizata observa o suita de aplicatii in mediul rezidential, comercial si industrial, versatilitatea acesteia inspira designeri si arhitecti sa delimiteze spatii care pot fi parcurse vizual fara impedimente pentru a contribui la libera circulatie a luminii. Odata delimitate, spatiile isi pastreaza deschiderea prin intermediul transparentei panourilor de sticla. Conditiile de montare presupun ajutorul unui profesionist pentru a asigura conditiile corecte pentru termoizolare si fonoizolare.

Configurari versatile pentru sisteme culisante de sticla

Glass Elements intampina comenzile cu flexibilitate in materie de proiectare la dimensiuni si modele structurale. Aplicatiile sistemelor culisante din sticla sunt variate – atat pentru sectorul rezidential, cat si pentru cel comercial, in domeniul industriei ospitalitatii.

Libertatea de a imagina si pune in scena un ansamblu vitrat gaseste solutii pentru toate tipurile de spatii disponibile, unde sistemul culisant poate fi instalat la intrarea in balcon ca perete de sticla cu usa de acces din sticla sau acesta poate servi drept inchidere cu ferestre pentru exteriorul balconului sau terasei. Peretele cu usa din sticla asigura un rol antiefractie si culisarea panourilor functioneaza cu simplitate in utilizare.

Inchiderile cu sisteme culisante din sticla asigura geometria functionala a spatiului

Misiunea Glass Elements este de a corela geometria utilizarii spatiului cu tehnologii si materiale constructive de ultima ora pentru a dezvolta sisteme vitrate care ies in evidenta prin sarmul lor discret, eminamente modern. Utilizam elemente de feronerie de cea mai buna calitate, avem propria fabrica de extrudare aluminiu si colaboram cu furnizori de renume mondial in realizarea proiectelor companiei.

AFLA PRETUL PROIECTULUI TAU

Completeaza formularul alaturat pentru a obtine o cotatie de pret pentru dimensiunile proiectului tau in functie de sistemul dorit.

Suntem disponibili pentru orice tip de intrebari si oferim detalii cu generozitate.